Over_BrasseRia

Over BrasseRia

12,5 jaar geleden is het, toen FrieteRia met de snackwagen in Dronten west is begonnen.

Er stonden soms wel 30 auto’s op de standplaats op hun bestelling te wachten, dat we moesten groeien was zeker. Het pand van 480m2 aan de Dommel stond al 5 jaar te wachten op een nieuwe eigenaar die wij uiteindelijk werden. Dat het pand alleen snackbar moest worden was van de baan, Een brasserie, lunch, diner en vergaderruimte was een optie en na 11 weken verbouwing is het een feit. Onlangs is er na 8 jaar weer gerestyled en is alles weer nieuw.

Zo blijven we up to date en steeds weer vernieuwend en dat is onze kracht.

We staan dicht bij de mensen, geven een kadootje mee voor een pas geboren baby en met een kinderverjaardag, geen tv schermen in de zaak, maar een mens erger je niet bord op de balie, waar vaders en kinderen een spelletje spelen tijdens het wachten op de bestelling.

Onze bestelapp voor de FrieteRia  wordt veelvuldig gebruik van gemaakt en de vraag van de mensen om de bestelling te bezorgen komt af en toe voorbij maar we leggen uit dat we bewust niet bezorgen, dit is omdat we dicht bij onze gasten willen blijven staan en de kwaliteit hoog willen houden. En een praatje in de zaak is veel leuker dan aan de deur een bestelling afgeven toch?

Ook voor feesten en evenementen is ons bedrijf geschikt en daar wordt door Dronten en omgeving ook duidelijk gebruik van gemaakt.
Parkeren vlak voor de deur is voor ons een pluspunt.

Nu 12,5 jaar later zijn we de meest markante horecaonderneming en zakenvrouw MKB van Flevoland van 2014/15 . En daar zijn we super trots op!

Neem eens een kijkje in ons prachtige bedrijf en laat u verrassen.

 

Wees Welkom…bij FrieteRia en BrasseRia

Stempel_Br Markante ondernemer

CONTACT

Contact met ons opnemen? Of kom gerust eens langs.

Adres
De Dommel 2
8253 PL Dronten
Tel 0321 – 387777
Fax 0321 – 387778
info@brasseria.nl

Openingstijden
Ma t/m Za 10.00 – 20.00 uur
Zondag vanaf 17.00 uur.

Openingstijden FrieteRia
Ma t/m Za 11.00 – 20.00 uur
Zo 15.00 – 20.00 uur

Contactpagina

SOCIAL MEDIA

Wij houden van contact met onze gasten.
Volg ons op: