Zakenvrouw

MKB zakenvrouw van 2015

Ik was voorgedragen als MKB zakenvrouw van Flevoland. Mijn enthousiasme was zo groot dat ik aan iedereen vertelde dat ik genomineerd was!
Toen een aantal weken later het telefoontje kwam dat ik inderdaad genomineerd was, werd het steeds een beetje echter.
M’n speech voorbereiden. Het ging niet vanzelf, want je hebt maar 2 minuten waarin je alles moet vertellen! Ik heb mijn speech wel 5 keer veranderd en de avond voor het grote gebeuren zei Tom tegen mij: ‘Rie, vertel nou gewoon je verhaal, zoals je altijd doet, want daar ben je goed in!’

Tom had gelijk, ik kan niet een verhaal instuderen, maar moet het gewoon doen. Nerveus als ik was, op een podium voor 300 mensen. Ik heb het gedaan, mijn verhaal verteld. De mensen in de zaal moesten lachen en de jury ook want zij wisten natuurlijk al wie de winnares was. Maar ik heb het gedaan! Weer wat overwonnen!
Toen de uitslag kwam en ik als winnares van MKB Flevoland werd uitgeroepen was ik trots! Trots op Tom en ons team, want ik heb het niet alleen gedaan!

We maken het SAMEN tot een succes.

Na de vele publiciteit en in alle kranten gestaan te hebben kom ik weer met beide benen op de grond en gaan we er weer voor. Met passie en hartstocht.

Aandacht, passie en hartstocht

Bij passie denk ik meteen aan liefde. Voor elkaar maar ook voor dingen, zoals in ons geval voor ons bedrijf. Ons bedrijf is ons leven, iedere dag weer, met aandacht voor de gasten om ons heen. Het ondernemerschap zit in ons DNA daar zijn we groot mee geworden !

Ria Dekker

Bekijk het filmpje van de bekend making Zakenvrouw 2015

CONTACT

Contact met ons opnemen? Of kom gerust eens langs.
Contactpagina

Adres
De Dommel 2
8253 PL Dronten
Tel 0321 – 387777
Fax 0321 – 387778
info@brasseria.nl

Openingstijden
Ma t/m Za 10.00 – 20.00 uur
Zondag vanaf 17.00 uur.

Openingstijden FrieteRia
Ma t/m Za 11.00 – 20.00 uur
Zo 15.00 – 20.00 uur

SOCIAL MEDIA

Wij houden van contact met onze gasten.
Volg ons op: